PATRICIJA SOSIČ KOBAL – Bcenter.si

Patricija Sosoič Kobal

Rojena sem 1970, inštruktorica pilatesa po sistemu PILATES COACH®, Jogalates – Pilates joga inštruktorica, vaditeljica Sproščanje & Raztezanje.
Sem vsestranska umetnica, plesalka, plesna vaditeljica, pesnica. Povezujem se z drugimi ustvarjalci s katerimi delam multimedialne projekte ter sodelujem na priložnostnih prireditvah in srečanjih.
S plesom se ukvarjam od svojega petega leta. Kot plesalka, vaditeljica plesa in koreografinja sem bila dolgoletna članica Plesnega studia Lai (Sodelovala sem v vseh plesnih predstavah Plesnega studia LAI (od 1983-2001) kot članica ansambla in solistka, na letnih predstavitvah delavnic LAI, republiških ( nekdanja SFRJ ) in državnih srečanjih, plesnih festivalih doma in v tujini, raznih priložnostnih srečanjih, dobrodelnih predstavitvah, v gledaliških predstavah, multimedialnih projektih, video projekcijah…Za svoje delo sem prejela nagrajedo kot plesalka ter kot koreografinja). Sem soustanoviteljica KUD-a Erato. Plesno znanje sem pridobivala v Plesnem studiu Lai ter na seminarjih s številnimi priznanimi domačimi in tujimi pedagogi v sodobnih plesnih tehnikah, klasičnem baletu, Horton in jazz tehniki ter fizičnemu teatru. Kot plesalka in umetnica sem sodelovala z Liljano Šantić Ujčič, Alenko Zupan, Mojco Maljevac, Jasno Knez, Gledališčem Koper in ostalimi priznanimi umetniki.
Kot pesnica sem sodelovala pri revijah Fontana, Primorska srečanja, z RTV Slovenija – program Literarni nokturno, Predvečeri Vilenice. Izdala sem pesniško zbirko na Sipinah časa.

patricija

Ekipa Bcenter

Barbara Grzetič

barbara_circle

Petra Kampić Lazić

petra

Elena Jurman

elena

Martina Slama

slamaj

Miran Molk

miran

Patricija Sosic Kobal

patricija

Dusan Kitič

kitic

Bojana Žuraj

barbarag_foot

Andrejka Zemljak

andrejka

Špela Žužek

spela