MARTINA SLAMA – Bcenter.si

Martina Slama

Kot ljubiteljica plesa sem začela trenirati, nastopati in tekmovati v hip hopu. Spoznala pa sem se tudi z jazz baletom in disco dance-om. Med študijem v Ljubljani pa sem poleg plesa začela obiskovati fitnes centre, kjer sem  se želela dobesedno nabildati in tudi nabrati nekaj kondicije na vodenih vadbah. Tako sem se spoznala s pilatesom in takoj me je navdušil. Predvsem ideja kako poskrbeti zase-torej ne samo razmišljati o izgledu, o vidnih mišicah, ampak končno dati prednost tudi zdravju; izboljšati svojo držo, natrenirati notranje mišice, ki drugim niso vidne, a so vseeno pomembne, kot je na primer mišica medeničnega dna, se razgibati v vseh smereh in s tem odpraviti zakrčenost ipd. Poleg vsega tega pa tudi začutiti in razumeti svoje telo.

Postala sem inštruktorica pilatesa in tako svoje pridobljeno znanje posredujem naprej vadečim. Po poklicu sem tudi učiteljica matematike in fizike, kar dodatno kaže na moje veselje do poučevanja. Najraje delam oz. učim v manjših skupinah, da se jim lahko povsem posvetim in tako poskrbim za pravilno izvedbo vaj oz. naučeno snov. V prihodnje se želim še dodatno izpopolnjevati na področju anatomije človeka, težav s hrbtenico in temu primernimi vajami.

Pred kratkim sem postala mamica in dojenček me je pripeljal v B center, kjer sem se spoznala z Barbaro, s katero sva se kmalu dogovorile za sodelovanje.

slamaj

Ekipa Bcenter

Barbara Grzetič

barbara_circle

Petra Kampić Lazić

petra

Elena Jurman

elena

Martina Slama

slamaj

Miran Molk

miran

Patricija Sosic Kobal

patricija

Dusan Kitič

kitic

Bojana Žuraj

barbarag_foot

Andrejka Zemljak

andrejka

Špela Žužek

spela